synagermoi

Προσφορά Συναγερμός: 4 παγίδες, 1 ραντάρ, κέντρο, σειρήνα 370 ευρώ

evo

 

Τα κέντρα της σειράς Digiplex EVO παρέχουν υψηλότατο επίπεδο προστασίας για τράπεζες, υψίστης ασφαλείας στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτίρια καθώς και πολυτελείς κατοικίες όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολα στη χρήση. Η ευελιξία στη διαμόρφωσή τους δίνει στους εγκαταστάτες πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν την διαδικασία επέκτασης, εγκατάστασης και συντήρησης των κέντρων εύκολη και γρήγορη.

Επεκτείνετε το σύστημά σας προσθέτοντας οπουδήποτε επάνω στο 4 αγωγών combus plug - and - play modules επέκτασης με οποιαδήποτε συνδυασμό. Τα modules συνδέονται επάνω στο combus στην καταλληλότερη θέση και κατόπιν οι ζώνες τους μπορούν να οριστούν στην επιθυμητή ζώνη και υποσύστημα (partition). Επιπλέον, μόνο οι ζώνες που θα χρησιμοποιήσουμε απο ένα module χρησιμοποιούνται απο το σύστημα. Κλειδοδιακόπτες, ασύρματα τηλεχειριστήρια και αχρησιμοποίητες ζώνες δεν καταλαμβάνουν ζώνες του συστήματος. Μετά την εγκατάσταση, όλα τα modules επάνω στο combus, συμπεριλαμβανομένων και τον ανιχνευτών κίνησης, μπορούν να προγραμματιστούν απομακρυσμένα είτε μέσω του πληκτρολογίου είτε μέσω του λογισμικού WinLoad.

Τα κέντρα Digiplex EVO ενσωματώνουν και δυνατότητες για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης. Η βάση δεδομένων του συστήματος συναγερμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο μέχρι και 32 σημείων η παρακολούθηση των οποίων μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε υποσύστημα (partition). Μπορούμε επίσης με την χρήση των λογισμικών Winload και NEware να διαχειριστούμε τους χρήστες και τις άδειες πρόσβασης τους. Ενοποιώντας το σύστημα συναγερμού με το σύστημα της ελεγχόμενης πρόσβασης τα κέντρα Digiplex EVO αυξάνουν το επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα και μόνο σύστημα ασφαλείας σημαντικά.

 

Feature

EVO48

EVO192

Mέγιστος αριθμός ζωνών

48

192

On-board ζώνες

8 (16 with ATZ)

8 (16 with ATZ)

Partitions - Υποσυστήματα

4

8

Κωδικοί χρηστών

96

999

Επιτόπια αναβάθμιση Firmware

Access Control (πόρτες)
32
32
Access Levels / Schedules
16/32
16/32
Μνήμη Συμβάντων
1024
2048

PGMs

250 (2 on-board)

250 (2 on-board)

PGM +/- Trigger

Virtual Zones
32
32

Module επέκτασης

127

254

Συμβατό με IP100 (Internel Module)

Συμβατό με VDMP3

Λογισμικό
WinLoad / NEware
WinLoad / NEware
Listen-In Capabilities

Πατενταρισμένο 2 opto coupler κύκλωμα κωδικοποιητή

(US Patents 5751803, RE39406)


Διευθυνσιοδοτημένοι Πίνακες Ελέγχου

evo192
EVO 192

Διευθυνσιοδοτημένο σύστημα ασφαλείας, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 254 modules. Μέγιστος αριθμός ζωνών 192, 8 διπλασιαζόμενες στην κύρια πλακέτα του κέντρου και 8 πραγματικά υποσυστήματα (partitions). 5 PGMs στην κύρια πλακέτα με την δυνατότητα επέκτασης σε 250. 999 χρήστες και μνήμη 2048 συμβάντων. Περιλαμβάνει δυνατότητες σύνδεσης και λειτουργίας Access Control. Συμβατό με το πρόγραμμα NΕware ver. 4.0 και νεότερη. Δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού του στην εγκατάσταση μέσω του 307 USB και του WinLoad. Προγραμματισμός όλων των περιφερειακών με την χρήση του κύριου κωδικού ή του κωδικού εγκαταστάτη. Ρολόι πραγματικού χρόνου με backup μπαταρία. To PGM1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σύνδεση ανιχνευτή καπνού δύο καλωδίων. Μία επιβλεπόμενη έξοδος σειρήνας, βοηθητική έξοδος τροφοδοσίας. Τροφοδοτικό switching 1,7 Α. Μπουτόν για την επαναφορά στα εργοστασιακά δεδομένα και μπουτόν ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της εξόδου βοηθητικής τροφοδοσίας.

evo48
EVO 48

Διευθυνσιοδοτημένο σύστημα ασφαλείας με δυνατότητα σύνδεσης έως και 127 modules. Μέγιστος αριθμός ζωνών 48, 8 διπλασιαζόμενες στην κύρια πλακέτα του κέντρου και 4 πραγματικά υποσυστήματα (partitions). 2 PGMs στην κύρια πλακέτα με την δυνατότητα επέκτασης σε 250. 96 χρήστες και μνήμη 1024 συμβάντων. Περιλαμβάνει δυνατότητες σύνδεσης και λειτουργίας Access Control. Συμβατό με το πρόγραμμα NΕware ver. 4.0 και νεότερη. Δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού του στην εγκατάσταση μέσω του 307 USB και του WinLoad. Προγραμματισμός όλων των περιφερειακών με την χρήση του κύριου κωδικού ή του κωδικού εγκαταστάτη. Ρολόι πραγματικού χρόνου με backup μπαταρία. To PGM1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σύνδεση ανιχνευτή καπνού δύο καλωδίων. Μία επιβλεπόμενη έξοδος σειρήνας, βοηθητική έξοδος τροφοδοσίας. Τροφοδοτικό switching 1,7 Α. Μπουτόν για την επαναφορά στα εργοστασιακά δεδομένα και μπουτόν ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της εξόδου βοηθητικής τροφοδοσίας.

 

Πληκτρολόγια LCD

tm4
TM4

Πληκτρολόγιο με οθόνη αφής και ταχύτατη πλοήγηση μέσω μενού. Ευρεία οθόνη 10,9 cm με φωτεινή και έγχρωμη ζωντανή χρωματική απεικόνιση. Συμβατό με EVO ver. 2.16 ή νεότερης έκδοσης. Δυνατότητα προγραμματισμού περιγραφών για: ζώνες, περιοχές, χρήστες και εξόδους PGMs. Εξωτερική SD κάρτα για αποθήκευση ή προγραμματισμό θεμάτων, ήχων, φωτογραφιών (με δυνατότητα εναλλαγής) και δυνατότητα αναβάθμισης του firmware. Ισχυρότατος FPGA μικροϋπολογιστής. Ενσωματωμένοι αισθητήρες για εσωτερική θερμοκρασία χώρου και επίπεδο υγρασίας. Μία είσοδος-ζώνη ή για σύνδεση ανιχνευτή εξωτερικής θερμοκρασίας (TEMP07), ή για σύνδεση μαγνητικής επαφής, στην περίπτωση χρήσης της σαν ζώνη συναγερμού. Η μετάφραση των μηνυμάτων γίνεται μέσω WEB εφαρμογής. Παρέχει την δυνατότητα κλειδώματος της οθόνης για εύκολο καθαρισμό της.

k656
K656

Πλήκτρα αφής με LED backlighting. Μοντέρνος και ανθεκτικός σχεδιασμός. Απεικόνιση συναγερμού ζώνης. Για τον εγκαταστάτη Upload/Download λογισμικό (Babyware Q4). Επιτόπου αναβάθμιση μέσω του Paradox InField Firmware Upgrade λογισμικού. Απλοποιημένος για το χρήστη προγραμματισμός. 32-χαρακτήρων μπλέ LCD οθόνη. Διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες. 1 ή περισσότερα υποσυστήματα. 1 διευθυνσιοδοτημένη ζώνη εισόδου και 1 PGM έξοδος. Ανεξάρτητη δημιουργία chime ζωνών. Τρείς συναγερμοί πανικού από το πληκτρολόγιο.

k641
K641GR

Διευθυνσιοδοτημένο πληκτρολόγιο υγρού κρυστάλλου μπλε χρώματος 32 χαρακτήρων με Ελληνικό μενού και δυνατότητα προγραμματισμού των μηνυμάτων μέσω Memory Key, Winload, NEware ή λειτουργίας Module Broadcast. Δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού του στην εγκατάσταση, μέσω του CONV4USB και του WinLoad. Απλοποιημένος προγραμματισμός τηλεχειριστηρίου τελικού χρήστη. Υποστηρίζει ένα ή περισσότερα υποσυστήματα. Περιλαμβάνει μία διευθυνσιοδοτημένη ζώνη και ένα PGM. 14 πλήκτρα ανεξάρτητων εντολών. Τρεις εντολές πανικού με το πάτημα πλήκτρων. Ρυθμιζόμενο backlight, αντίθεσης και ταχύτητας ανανέωσης μηνύματος. Παρουσίαση ώρας σε 12ωρο ή 24ωρο τύπο.

k641
K641R GR

Διευθυνσιοδοτημένο πληκτρολόγιο υγρού κρυστάλλου με τα ίδια χαρακτηριστικά του Κ641 και επιπλέον: Ενσωματωμένο καρταναγνώστη (απλά πλησιάστε την κάρτα στο πληκτρολόγιο). Επιτυχής πρόσβαση με την χρήση κάρτας και / ή κωδικού. Όπλιση – αφόπλιση του συστήματος με την χρήση κάρτας. Είσοδος σύνδεσης μαγνητικής επαφής και συσκευής ενεργοποίησης εξόδου (REX). Έξοδος σύνδεσης ηλεκτρικής κλειδαριάς. Προγραμματιζόμενο χρονοδιάγραμμα αυτόματου ξεκλειδώματος. Ειδοποίηση για ανοικτή πόρτα και για παραβίαση πόρτας.

 

Πληκτρολόγια LED

k648
K648

Πληκτρολόγιο με LED 48 ζωνών με την δυνατότητα προγραμματισμού απεικόνισης οποιασδήποτε ζώνης από 1 έως 96, 4 LED ένδειξης υποσυστημάτων. Το κάθε ένα μπορεί να προγραμματιστεί να απεικονίζει οποιοδήποτε υποσύστημα από το 1 έως το 8. Μια διευθυνσιοδοτημένη ζώνη και 1 PGM. 14 πλήκτρα ανεξάρτητων εντολών. Τρεις εντολές πανικού με το πάτημα πλήκτρων.

 

Module Εμφάνισης Καταστάσεως κέντρου

anc1
ANC1

Module εμφάνισης καταστάσεων κέντρου σε LEDs, οποιουδήποτε υποσυστήματος από 1 έως 8 και των ζωνών 1 έως 48. Συνδέεται με οποιοδήποτε LCD ή LED πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιείται και σαν stand alone.

Διευθυνσιοδοτημένοι Ψηφιακοί Ανιχνευτές

dm50
DM50

Διευθυνσιοδοτημένος ψηφιακός παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής με διπλό πυροευαίσθητο στοιχείο. Ψηφιακό φίλτρο προστασίας και επιπλέον μεταλλική θωράκιση για μέγιστη προστασία
από EMI και RFI παρεμβολές. Κάλυψη 12 x 12 μέτρα και γωνία 110ο.

DM60

Διευθυνσιοδοτημένος ψηφιακός παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής με δύο διπλά πυροευαίσθητα στοιχεία. Interlock Sensor Geometry (ISG). Digital Auto Pulse Signal Processing. Ψηφιακό φίλτρο προστασίας και επιπλέον μεταλλική θωράκιση για μέγιστη προστασία από EMI και RFI παρεμβολές. Κάλυψη 12 x 12 μέτρα και γωνία 110ο.

dm70
DM70

Διευθυνσιοδοτημένος διπλός ψηφιακός παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής με δύο διπλά πυροευαίσθητα στοιχεία. Προσφέρει την δυνατότητα μη ενεργοποίησής του από κατοικίδια ζώα, χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό προηγμένης σχεδίασης οπτικού στοιχείου και τεχνολογία ψηφιακής ανάλυσης. Ανώτατο βάρος κατοικίδιου τα 40 κιλά. Εξαιρετικά αξιόπιστο σε απόρριψη ψεύτικων συναγερμών. Digital Auto Pulse Signal Processing. Ψηφιακό φίλτρο προστασίας και επιπλέον μεταλλική θωράκιση για μέγιστη προστασία από EMI και RFI παρεμβολές. Κάλυψη 10,5 x 10,5 μέτρα και γωνία 110o.

dg85
DG85

Ψηφιακός παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής για εξωτερικούς χώρους. Υψηλή προστασία σε θερμοκρασίες από -35oC έως 50oC. Εξαιρετικά αξιόπιστο σε απόρριψη ψεύτικων συναγερμών. Διπλό οπτικό φίλτρο και προστασία των φακών από UV ακτινοβολία. Ρύθμιση ευαισθησίας σε πολλά επίπεδα. Δύο τρόποι σύνδεσης: Bus και relay. Μπορεί να εγκατασταθεί εξωτερικά, σε συνδυασμό με την στιβαρής κατασκευή βάσης στήριξης SB85.

dgpet
sb85
SB85

Βάση τοίχου για τον ανιχνευτή DG85 & PMD85. Δυνατότητα κίνησης σε δύο άξονες για καλύτερο προσανατολισμό των ανιχνευτών. Λευκό χρώμα.

CV85

 

Εμπρός κάλυμμα για ανιχνευτή DG85 με επιλογή φακού fresnel.

dg467
DG467

Ψηφιακός παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής οροφής 360o. Δυνατότητα σύνδεσης σαν διευθυνσιοδοτημένος ανιχνευτής με τα κέντρα σειράς Digiplex EVO ή και σαν συμβατικός ανιχνευτής (έξοδος Relay). Κάλυψη 7 x 6 μέτρα, όταν εγκαθίσταται σε ύψος 2,4 μέτρα και 11 x 6 μέτρα, όταν εγκαθίσταται στα 3,7 μέτρα ύψος.

dg457
DG457 (GlassTrek)

Aνιχνευτής σπασίματος υαλοπινάκων. Δυνατότητα σύνδεσης σαν διευθυνσιοδοτημένος ανιχνευτής με τα κέντρα σειράς Digiplex EVO ή και σαν συμβατικός ανιχνευτής (έξοδος Relay). Πλήρης έλεγχος λειτουργίας με την χρήση της συσκευής Test Trek ver. 2. Πλήρης ανάλυση φάσματος ήχου και υποήχων. Ψηφιακό φίλτρο 7 συχνοτήτων, ψηφιακός ενισχυτής και αξιολόγηση της ταλάντωσης συχνότητας. Ανάλυση κρούσης και κύματος δόνησης. Υψηλή προστασία από παρεμβολές RFI και ΕΜΙ. Ρυθμιζόμενη ευαισθησία: κάλυψη σε απόσταση 9 μέτρων σε υψηλή ευαισθησία και 4,5 μέτρα σε χαμηλή. Διακόπτης προστασίας παραβίασης (anti tamper).

 

Στοιχεια Επικοινωνιας

Μελισσουργός Ο.Ε.

Μεταμ/ση: Επτανήσου 1
14452 Αττική

Γαλάτσι: Κουρτίου 8
11146 Αττική

Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 210 2843959

Κιν. 6974 424409

www.mgsecurity.gr

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

paradox logo Siemens logo DSC Security Products DSC Security Products